miércoles, 10 de junio de 2009

Too good to last

So yesterday I finally got sick. I was feeling quite proud of myself that my stomach was holding up so well. Believe me, ten days of new food without a problem is a record. Even though as a Mexican I should be more resistant, I'm not. Since I was little any new thing would be costly. But today I'm feeling fine, so I guess the first step of the initiation rite is complete.

7 comentarios:

  1. Ánimo! es el proceso de "vacunaciòn"!
    te quiero mucho, que padre vivir tus experiencias a través del blog

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  2. Nenis! Esta padrisimo tu blog! Muy bien escrito y muy padre lo que cuentas, que interesante, seremos fieles seguidores! Oye, pues que te mejores, espero que estes mejor!

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  3. Si sobreviviste el camión a Xi'an... puedes con todo!!!!!!!!

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  4. jajaja true, nada como el camión de Xi'an

    Ya voy mejor. La verdadme siento muy fresa de no aguantar la comida... hmmmmmm

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  5. Helena...it's part of the passage to India. I only know one intrepid stomach that has ever made it through India undisturbed. You have passed initiation. Enjoy the great food! Greetings from the altitudes above....:)

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  6. Nenita: Me gustó mucho tu blog! No me había dado cuenta de su existencia, ahora seré un ávido lector. Las fotos están padres, ¿las tomaste con tu nueva cámara?

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